Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Повномасштабна війна дуже сильно зачепила всіх українців. І тому оці, мабуть, менше року з повномасштабного вторгнення – це був неймовірний національний підйом. Але його зневажили, мабуть, тому що цей підйом з такою же силою рухався вверх, як і зараз він повністю заглибився кудись, у якусь непросвітну темряву», - міркує Ілля Касьяненко.

За його словами, не можна так сильно було зневажати людей, вже стільки часу пройшло, а політики як крали, так і крадуть, щодня з'являються фотографії обшуків тощо. Тобто, констатує гість програми, на початку повномасштабного вторгнення люди донатили, віддавали все на благодійність, своїх синів, які гинули на фронті, а в результаті нічого не отримали.

«У нас у «Вікні Овертона» є про це пісня, вона називається «Маленькі люди», вона розповідає про те, що, якщо не буде таких емоційних вибухів, як у нас була Помаранчева революція, Революція Гідності, то ми так і будемо жити життя маленьких людей, на нас завжди будуть їздити. Мені здається, що кожна людина має говорити про те, що їй болить, і не заганяти себе в рамки того, що ти такий маленький, ніхто тебе не послухає, будеш жити своє тихеньке життя і сподіватись на краще, що ті великі дядьки у кабінетах все вирішать за тебе, хай просто не чіпають. Це замкнене коло, це наш лімб, ми ходимо по колу», - пояснює Ілля Касьяненко.

На його думку, причина того, що ми обираємо таку владу, полягає у недосвідченості та легкому занурювання у теплі ванни розповідями про те, що ось цього оберемо – тоді заживемо. Як підкреслює гість програми, тут потрібне критичне мислення, ним потрібно керування взагалі завжди.

Популярні новини зараз

Є цифра 4: мольфарка розповіла, коли закінчиться війна і чи буде Курськ у складі України

Відстрочку скасують: кого зі студентів можуть мобілізувати

В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн

Старшокласникам готують неочікувані зміни: більше не будуть навчатись у школах

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, як змінилися українці через війну.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чого насправді хоче путін - території чи зміни влади у Києві.