Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

На думку експерта, принцип нашого найближчого майбутнього нічим не відрізняється від минулих років: нам не дадуть програти, нам не дадуть перемогти. Які б ми зусилля дипломатичні не робили, стверджує він, цей принцип не зміниться, тому нам треба самим посилитись, ми можемо поламати гру, тільки коли гратимемо як глобальні гравці.

«У вас ціла країна, а ви кажете про відсутність снарядів... У нас тил знищується податками, поборами, обмеженнями, нерозумінням, відсутністю публічної політики, розколом, срачами, всім знищується. І люди через це біжать хто куди може», - наголошує Сергій Дацюк.

Як він стверджує, не можна перекладати розмову на ресурси, і математика побудована до вас: немає снарядів – використовуйте дрони, немає дронів – використовуйте якісь інші засоби тощо, це питання поєднання стратегії та тактики. Якщо у вас є абсолютний ресурс держави, пояснює філософ, робіть максимально пільгові фінансові, матеріальні, податкові та всі економічні умови, у нас тил не діє, а ми тилом вважаємо США.

«Ні у Японії, ні у Південної Кореї на момент взяття під протекторат США не було такого ядерного монстра, як росія (Північна створила вже потім ядерну зброю). Штати не хочуть нас брати під протекторат, бо у нас під боком ядерний монстр», – пояснює Сергій Дацюк.

Популярні новини зараз

Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа

Чому різко активізувались ТЦК: нардеп пояснив велику кількість "облав"

Жодної "бусифікації": кого можуть мобілізувати тільки добровільно

На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що росія не може вести затяжну війну проти України, тому і з’являється інформація про участь на її боці солдат Північної Кореї.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, навіщо путін їздив до Туркменістану: «Щоб переймати досвід».