Про це він розповів в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Книжечка «Ефект кажана», автор – Михайло Шейтельман, побачила світ 2020 року. Я її перестав писати у день, коли Байден став президентом США. Тобто не пам'ятаю, якого це було числа, але листопад, Байден стає президентом – я цього дня поставив фінальну крапку у цій книзі, і крапка була така, що наступним президентом США у 2024 році стане Камала Гарріс», - розповідає Михайло Шейтельман.

А завадити їй, розмірковує експерт, може не ураган «Мілтон», а Ілон Маск, це головна дійова особа сьогодні. І взагалі, стверджує він, це вибори не лише між Камалою Гарріс і Дональдом Трампом, це вибори між Тейлор Свіфт та Ілоном Маском, у них одна аудиторія, і ось вона має вирішити, хто з них крутіший.

«І все вирішать поляки Пенсильванії. Чому, власне, деякі люди їздили на завод у Пенсильванії? Бо поляки Пенсильванії вирішують усе. Чому Камала Гарріс знімає ролик, у якому вона зустрічається із президентом Польщі? Ніби ролик про війну в Україні, ролик антипутінський, але зустрічається вона там не із Зеленським, ну, там Зеленський теж є, а із президентом Польщі. Тому що все вирішує Пенсильванія, а у Пенсильванії все вирішують поляки, ось ті самі поляки, що вагаються», - пояснює Михайло Шейтельман.

За словами експерта, звичайно, не факт, що переможе Камала Гарріс, і найближчі тижні будуть абсолютним божевіллям, але вона має перевагу – за неї грає Байден, він президент США і він задає повістку, яка їй потрібна, у Трампа ж такої людини немає.

Популярні новини зараз

МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила

Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою

Йдете по гриби — беріть гаманець: за які прогулянки нещадно штрафуватимуть

На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Gaya розповіла, що означає північне сяйво в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Кулик розповів, чи отримає Україна запрошення до НАТО.