Місцеві лікарні приймали першими всіх поранених: і військових, і цивільних. Війна назавжди змінила свідомість всіх українців, зокрема, й медичного персоналу. Вбивці рф влучали смертоносними ракетами по школам, дитячим садкам, житловим будинкам, пологовим… Часом лікарі повертали до життя найменших українців — немовлят. Навантаження на заклади охорони здоровʼя залишається незмінним. Тому сьогодні ми з командою волонтерів БФ «Надія» із цінним вантажем в 5 лікарнях Миколаївської та Херсонської областей.

На цьому наголосив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

«Жителі Херсону – Люди з великої літери, які пережили окупацію, дочекались звільнення, а їх віра у наших воїнів та Україну була незламною. Це місто стало для нас ще одним містом-героєм. Разом з цим, деокупований Херсон досі потребує нашої підтримки. Цього разу ми привезли крісла колісні, витратні матеріали, специфічне хірургічне та оглядове обладнання та вітамінні комплекси», — додав він.

Валерій Дубіль підкреслив, що довгий шлях до перемоги й миру на просторах України підтримують партнери: Благодійний фонд Дениса Парамонова, Revival Foundation та Geri Care.

«Наш фонд опікується не лише закладами охорони здоровʼя, а й військовими. Ми з друзями та партнерами системно підтримуємо сили оборони. Я надзвичайно вдячний Олексію Омельяненку, Роману Бочкалі, Ігорю Коржу, Олексію Юренку, Наталі Некрасовій, Андрію Мілованову й всім іншим, хто пліч-о-пліч виборює нашу Перемогу», — додав він.

Популярні новини зараз

Чоловіки вигадали нові умови проходження ВЛК: лікарі не зможуть проігнорувати

За опалення платитимемо менше: українці отримали добрі новини про комуналку перед холодами

Затримали після оновлення даних у "Резерв+": адвокат розповів, як діє ТЦК

Що не можна робити, якщо вас зупинили ТЦК: інструкції від юриста

Показати ще