Про це вона розповіла в авторській програмі Геннадія Кірії «Увага: Кірія».

«Я не є просто співачка. Я не є виконавиця. Я є кріейтор. Я є той, хто створює пісню, і той, хто є носієм материнської пісні. Я пишу власні пісні. І я презентую світу, діаспорі і людям в Україні материнську українську пісню. Отже, має бути щось більше, ніж просто пані Ганна, яка виходить і починає презентувати пісню, розповідати історію і співати. Потрібна команда, де будуть працювати, і професіонали, і волонтери, і моя родина», - підкреслює Ганна Козакова.

За словами гості програми, те, що її сестри – учасниці гурту, взагалі дивовижно, скидається на те, що сам Бог допомагає проєкту і дає можливість родині працювати разом. А творчі відносини, констатує вона, завжди дуже емоційні, дуже амбітні, дуже складні.

Нещодавно, зазначає співачка, вони мали дебютний концерт, побудований на дебютному альбомі – «Пироги з ожиною». За її словами, коли почалася робота над альбомом, почалася суперечка, як у кожній творчій родині, команді, яким його робити, бо, здавалось би, світ вас іще не чув, і краще, щоб аудиторія отримала пісні з одного напрямку і вподобала їх усіх.

«Проте у мене була зовсім протилежна думка. Я вважала, що потрібно створити альбом різноманітний, щоб були і веселі пісні, і сумні пісні, і патріотичні, і ліричні, і навіть містика українського етнофольку для того, щоб ми зрозуміли на цьому першому альбомі (а ми маємо 14 авторських унікальних пісень), які саме пісні прийшлися до смаку найбільше нашим слухачам. І тому в цьому альбомі є поєднання надзвичайно цікавих колаборацій», - пояснює Ганна Козакова.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують солідну доплату: хто та скільки отримає

"Нафтогаз" дав рекомендації власникам газових котлів: рахунки стануть відчутно меншими

Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів

Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Маламуж заявив, що «Мавка» протоптала першу доріжку для успішної української анімації.

Також Знай.ua писав про те, що Столока розповіла, чи не знецінюють конкурси краси жінку.