Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Цей план мав бути готовим і здійснюватися 3 роки повномасштабної агресії, а краще 10 років війни. Ось як вона почалася – мав здійснюватися план. Це питання не лише до зелених, зелені – це результат. Ніхто не поніс відповідальності і ніхто не поніс жодного покарання за знищення Збройних сил, за фактичну зраду у вигляді того, що сталося з ракетами та літаками, військовою технікою, розпродажем усього, за знищення економіки тощо. І наслідки ми бачили – слабка країна, яка стала об’єктом агресії», - пояснює Ігор Мосійчук.

І тепер, констатує гість програми, виходить так, що у нас три роки триває повномасштабна агресія, жодного плану не було, і тут раз – намалювався цілий мішок планів. За його словами, проблема влади полягає в тому, що вона каже гарні слова, не робить нічого, реалізації нуль.

Тим паче, додає екснардеп, не зупинивши війну, ні про яке посилення країни і не може йтися, адже, зрозуміло, ворог обстрілюватиме нашу територію ракетами. До того ж, наголошує він, на 70-80% завдяки агресії та на 20-30% завдяки внутрішньому ворогові у нас знищено економіку, промисловість, енергосекор, все на світі, а нам говорять про якийсь план.

«Треба працювати і треба здійснювати реальні речі. Станом на сьогодні жоден план не спрацює, якщо не зупинити війну, якщо не знищити внутрішнього ворога», - наголошує Ігор Мосійчук.

Популярні новини зараз

Вже на порозі відключень світла: українців попередили про загрозу

Гороскоп на тиждень 28 жовтня - 3 листопада для всіх знаків Зодіаку: посилення Тельців, приїзд до Дів та таємниці Стрільців

Проїзд дорожчає, пільги обмежують: які зміни чекають українців

Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дацюк розповів, чи вдасться владі повернути українців з-за кордону: «Уявні морковки».

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чому Іран підтримує росію, незважаючи на суперечки у минулому.