Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає гість програми, ворога не можна недооцінювати так само, як і переоцінювати, а для цього його потрібно вивчати. Тим не менш, констатує він, дуже багато наших моделей, які для нас є зрозумілими і в яких ми живемо, автоматично переносяться на росію. Експерт пояснює, що це два абсолютно різні організми, два абсолютно різні світи, тому не можна підходити з одними і тими ж самими мірками до того, що відбувається в Україні, і до того, що відбувається і росії.

«Тому я думаю, що це дуже велика проблема і в нас, і на Заході – справжніх русистів чи русологів можна порахувати на пальцях. Була школа совітологів і вона давала певну віддачу, Радянського Союзу немає, а школи русологів немає сьогодні», - стверджує Кость Бондаренко.

Як зазначає політолог, він знає багатьох людей у Сполучених Штатах, у Британії, у Європі, які нібито займаються росією, але це радше поверховий підхід до росії. За його словами, це люди, які дуже часто бували у росії як туристи хіба що і які абсолютно не усвідомлюють специфіки російської ментальності чи російського способу мислення.

Як повідомляв Знай.ua, Качура повідомив, що путін вже задумався про розпад росії.

Популярные статьи сейчас

"Работал всю жизнь, а толку - ноль": могут ли украинские пенсионеры продать свой стаж

Украинских водителей внесут в Реестр военнообязанных: чего ждать с июня 2024 года

Круче Audi и BMW: украинский премиум кар Leleka покорил сердца автолюбителей

Пенсионерам предоставляют еще один вид льгот: что нужно знать

Показать еще

Також Знай.ua писав про те, що Гладких розповів про крихкість людського життя в умовах війни.