Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Вони знищать просто максимальну кількість палестинців. Це війна на знищення цього шматочка, який їм заважає. Тобто Ізраїль їх повністю відтіснить, вони поїдуть до інших ісламських країн, і формуватиметься вже таке цікаве протистояння ісламського світу та Ізраїлю, плюс США. Це Третя світова війна. Коли вона розпочнеться? Вона вже йде», – розповідає Дарина Фрейн.

За словами гості програми, Ізраїль хоче задавити палестинців, помститися та зробити цю територію своєю. А зробити це можна, констатує вона, тільки вбивши всіх, хто там живе, так і закінчиться війна, а поки що армія Ізраїлю продовжуватиме наступати.

До того ж, додає екстрасенс, конфлікт розростатиметься в усьому світі, інші представники ісламських держав давитимуть на США, на європейські держави, у Європі почнуться погроми, мігранти, які всі підтримують Палестину, почнуть висловлювати свою думку.

«Ось тоді буде дуже цікаво. Це такий момент ключовий, він уже настав. І у світі постає питання: що ми робимо, чи є у нас якийсь світовий порядок, чи є у нас якісь організації, здатні зупинити таке? Виявляється, що ні», - підсуомвує Дарина Фрейн.

Популярные статьи сейчас

Социальные выплаты хотят прекратить: в чем причина

Пенсию поднимут на 1500 грн: кому повезет

До 500 грн зачислится на карточку: ПриватБанк порадовал клиентов

"Бросил, два года шлялся, обжимался...": Оля Цибульская рассказала, что стало с Винником 

Показать еще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що на нас чекатиме навесні та влітку.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував мовні та політичні скандали в Україні.