Про це він розповів у авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Арестович – це людина, що захоплюється, він був захопленою людиною. Йому, щоб щось робити, треба романтично вірити в це, у нього такий психотип», - зазначає Сергій Дацюк.

І так, додає він, у Арестовича є принципи, він їх постійно оголошує, намагається слідувати їм, зайнявши позицію, він її тримається, нехай вона нікому не подобається, але це його публічна позиція.

Що ж до перспектив Арестовича, розмірковує експерт, то він така людина, що завжди буде помітна, що б не вибрала і чим би не займалася. Як людина, що захоплюється, пояснює він, Арестович здатний витрачати величезну кількість інтелектуальної енергії, і що б не вибрав, він скрізь буде затребуваний.

«З цієї точки зору він і до України може повернутися. І думка, особливо суспільна, має властивість розвертатися на 180 градусів багато разів протягом життя однієї людини. І тому є тисячі історичних прикладів. Тому я не думав би, що в нього немає перспектив в Україні. Хоча і на Заході він теж має перспективи. У росії – не думаю, він таки там чужий», - розмірковує Сергій Дацюк.

Популярные статьи сейчас

Еще и не начали отдыхать: школьникам придется сесть за парты уже через месяц и учиться по субботам

Жители трех областей смогут не платить за газ этой зимой: кому помогут

Украинцы с низким доходом или "нулем" в кошельке получат по 2 и 3 тысячи гривен

Пенсионерам доплатят по 940 гривен, но есть условия: кто получит неплохую надбавку

Показать еще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов заявив, що після отримання винищувачів F-16 ЗСУ зможуть зменшити загрози від російських КАБів.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чи зможе Орбан влаштувати переговори між Україною та росією.