Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

4 вересня Марс буде переходити у знак Раку на доволі тривалий період. І, оскільки це його слабке положення, тут будуть продовжуватись активні войовничі дії. Це може переходити у якусь приховану агресію, запеклі бої будуть відбуватися на якихось і нових територіях, і на тих територіях, де ми навіть відразу не будемо знати, що це там відбувається. Тобто якісь приховані конфлікти, я би так сказала, про які ми з часом тільки дізнаємося, що от там були ще якісь бої і ще якісь були втрати.

Марс ще буде і у ретро свій рух переходити у січні-лютому 2025 року, тому у січні-лютому якраз будуть ще підніматися теми, які були недопрацьовані до цього. І я б сказала, що якраз січень-лютий 2025 року – це вже якесь буде вирішення, тобто вже якісь будуть ключові моменти вмикатися. Якраз у цей період часу можлива і деокупація, повернення якихось територій, у результаті обміну це може бути. Але будуть якісь зсуви.

На території росії у цей період часу (оскільки слабке положення Марсу розповсюджується не лише на Україну, а і на всі країни, які воюють) також буде багато втрат, багато влучань, ЗСУ будуть ще просуватися по їхній територіях і захоплювати також нові території.

Тобто це в період коли будуть перемовини… Ну, оці вже не приховані перемовини, які ще будуть у вересні, а вже коли будуть відкриті перемовини, це буде грати на користь України і сприяти поверненню українських земель.

Популярные статьи сейчас

Зима будет без света: тревожный прогноз

ТЦК пошли рейдами по ресторанам и спортзалам

ТЦК увидит всех: как мужчины постарше пытаются избежать мобилизации

Украинцам четко ответили по поводу индексации пенсий 2025

Показать еще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла про стосунки путіна та Кім Чен Ина: «Я не бачу прямо таких супердружніх обіймів».

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чому лукашенко не хоче вступати у російсько-українську війну.