Україна – це головний біль і колишнього президента США Трампа, і теперішнього Байдена, адже держава не може обійтися без політичного скандалу.

Так у програмі «Романенко. Бесіди» заявив політтехнолог Максим Карижський.

Україна стала головним болем президентів США, як стверджує Карижський, через підготовку політичних скандалів, у центрі яких перебувають політики інших країн. «Можливість взагалі того, що такі речі можуть тут відбуватися, і що ось такий запах тягнеться до кабінетів Вашингтона з України, ось цей запах таких скандалів незрозумілих, він просто в буквальному сенсі перетворив, зробив згадку нашої країни токсичною», - коментує експерт ситуацію.

Відповідно світ після такого стає упереджений щодо громадян України. Коментує політтехнолог і те, як з острахом вивчають досьє кожного члена делегацій, що переводять лобістські компанії.

Аби вийти зі стану заціпеніння та змити негативний осад, потрібно, вважає Карижський, переходити до конструктивних питань. Зокрема, які стратегічні інтереси переслідує США, укладаючи з Україною партнерські відношення.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Також він звертає увагу на те, що за українськими лідерами стежать з-за кордону, якщо їхні декларації й надалі не відповідатимуть діям, то підстав для подальшої співпраці не буде. Тому передусім варто звернути увагу на внутрішню політику. «Якщо людина бреше у себе в країні, говорить одне, а робить інше, то які підстави вважати, що вона з цією країною буде вести себе по іншому», - підсумовує Карижський.

Нагадаємо, Андрусів визначив кадрову проблему ключовою для української влади.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, українській економіці пора перейти від виживання до розвитку.