В Україні традиційно беруть близько до серця президентські вибори в США і покладають на них великі надії. Чи варто зараз нашій країні чекати підтримки від Джо Байдена?

Ситуацію в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує колишній міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.

«Я думаю, від нього варто очікувати більш серйозну і більш системну підтримку, причому з боку не тільки самого Байдена, але і всієї його команди. Вони про це прямо заявляють і виступають з позиції стримування Росії та підтримки територіальної цілісності України. А наскільки масштабної й ефективної буде ця підтримка, залежить від багатьох чинників, перш за все, від того, що будемо робити ми самі», - говорить експерт.

За його словами, важливо, щоб українська влада змогла продемонструвати свою здатність розв'язувати ті складні проблеми, які зараз очікують рішення.

Якщо це буде якимось чином переконливо сформульовано, обсяг допомоги - як матеріальної, так і чисто політичної та військової - буде досить значний», - вважає Костянтин Грищенко.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей експерт оцінив можливість для нового американського президента реалізувати свою програму.

Також надходив коментар щодо політичних скандалів навколо Байдена в Україні.