Зараз Україною керує ось уже шостий президент за неповні тридцять років її незалежності. І його, і кожного з п'яти його попередників хтось хвалить, а хтось лає. Але кого з президентів можна назвати найкращим?

На цей рахунок думки теж діляться. Свою думку у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?» висловлює політичний експерт Тарас Чорновіл.

«Якщо оцінювати за результатами, на мій погляд, найкращим президентом був Порошенко. У перші два роки у нього було безліч проблем з конфліктами, з пошуком партнерів. Звичайно, там все далеко не гладко. Але у президента буває маленька проблема: перевага у Верховній Раді в один голос. Так було й у Ющенка, і у Порошенка. І зовсім інша - якщо у президента монобільшість. Як то кажуть, відчуйте різницю». - каже гість програми.

Він уточнив, що навіть така перевага була сумнівною, адже в президентську більшість входив і «Народний фронт», який завжди та всюди був проти всього.

«З огляду на всі труднощі, за Петра Порошенка було зроблено більше, ніж можна було сподіватися. А другим серед кращих президентів я назву Леоніда Кучму. Це абсолютно ворожа для мене людина, у мене до нього є особисті рахунки. У свій перший президентський термін він зробив багато зла, але після цього зумів вирвати Україну з катастрофи», - зазначає Тарас Чорновіл.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей політичний експерт дав рекомендації про те, як Україні слід вибудовувати переговори з Росією.

Також Чорновіл зазначив безглуздість переговорів з представниками так званих «народних республік».