У програмі «Особистість» з Сергієм Дойком голова Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе розповів про свої наміри отримати українське громадянство. Він пояснив, що ніколи й не вважав себе іноземцем у цій країні.

Катамадзе розповідає, що зміна грузинського громадянства на українське – абсолютно усвідомлене рішення з його боку. Він, колишній посол Грузії в Україні, зізнається, що ніколи не вважав себе іноземцем у цій країні.

«Тому що в Києві, в Україні, пройшла моя юність. І формування як особистості пройшло в Києві. В так званому жовтому корпусі старому Київського національного університету», - пригадує гість програми.

Катамадзе, фото: скріншот з відео

Принагідно Катамадзе навіть порівнює свій приїзд в Україну із першою закоханістю. Водночас він зазначає, що й відсутність українського громадянства ніяк не заважала його роботі, він так само був президентом Асоціації платників податків, так само працював на благо держави.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Але в цьому контексті Катамадзе згадує інавгурацію Зеленського. «Весь час з початку, як Володимир Зеленський пішов з дому до Верховної Ради, і до останнього моменту, як він закінчив свою інавгураційну промову - я ні на секунду не присів… У мене було таке відчуття, що йде нова хвиля», - розповідає голова Асоціації платників податків.

Як зазначає Катамадзе, вже за тиждень він звернувся до Зеленського з чіткими намірами стати громадянином України.

«Я хотів би, щоб той досвід, який був, використати його, скільки Господь Бог надав мені жити. Тому що з Україною пов’язане все життя. В тому числі - дипломатична кар’єра», - стверджує він.

Нагадуємо, Катамадзе заявив, що в Україні потрібно приймати новий Податковий кодекс.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Катамадзе розповів про корупцію в Україні.