Версія про вбивство Сталіна є конспірологічною. Про це розповів політолог Руслан Бізяєв журналістці Любові Завальнюк на каналі Руслана Бізяєва у проєкті «Розвилка» на YouTube.

«Протягом сімдесяти років версія вбивства Сталіна широко обговорювалася в історичному середовищі, хоча не є на даний момент канонічною. Прихильниками цієї версії є широке коло істориків, починаючи від істориків, які категорично не сприймають Радянський Союз і нинішню Росію, і закінчуючи ортодоксальними сталіністами і любителями Радянського Союзу», - розповів він.

Бізяєв вважає, що ця версія має під собою досить серйозні підстави і кожен може сам поцікавитися її особливостями і деталями, погуглити це питання для себе особисто. Що ж стосовно конспіралогічності версії, то в історії дуже багато темних загадок, впевнений він, і дуже багато скелетів знаходиться в темних шафах.

«Є два простих, але моїх улюблених приклади - це вбивство Джона Кеннеді, тридцять п'ятого президента США і загадкова смерть тридцять другого президента США Франкліна Рузвельта. Обидві канонічні версії мають під собою багато дірок і нестикувань, особливо випадок з убивством Кеннеді, тому що на даний момент жоден снайпер не зміг повторити те, що нібито зробив Лі Харві Освальд», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що у США зараз починається закипілий котел проблем.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Також раніше Бізяєв розповідав, що колективний Захід не готовий до серйозного протистояння з Росією і Китаєм.