Публіцист і прозаїк, автор книги "Тропік шлюбу" Всеволод Непогодін у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» дав оцінку спілкування з дівчатами і пояснив, чому у нього не складаються з ними відносини.

«Зараз сучасна українська сім'я – це дівчина і кіт. Коли разом живуть дівчина і дівчина – це нездорова сім'я. Коли дівчата починають навіть під одним дахом жити, у них виходить таке явище, яке в психології називається колективне несвідоме. Виходить такий колективний розум. Вона втрачає інтелектуальний суверенітет! Вона носить чужі думки у себе під лобом», - говорить він.

Непогодін бачить проблему в партнерстві двох дівчат.

«Після цього її вже важко буде переформатовувати. Якщо вона захоче, вибачте, дитину – чим ці дівчата будуть зачинати? Раптом потім вік піде, у неї з'являться якісь материнські бажання, а осад від цього спільного проживання з нею залишиться!», - міркує письменник.

Виходить, що людина може бути нормальною, але у неї є смислоутворююче коло, якому ти не подобаєшся: подруги, батьки, друзі, продовжує він.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

«Я вже з цим стикався. Коли якусь дичину тобі у вуха ллє стороння людина. У мене головне – на роботі. Але вдома повинні бути чистота, порядок, тиша. У мене таке бачення», - заявляє Непогодін.

Ведучий зауважує, що і сам Всеволод Непогодін згодом змінюється – він уже не такий у свої 36, як у віці 21 року. Те, що зараз – це істотно модернізована людина. Так чому боятися трансформацій?

Нагадаємо, Анна Богдан поскаржилася на "Холостяка" Заливака через захоплення їжею: "І це все йому".

Як повідомляв Знай.ua, у всіх цивілізованих країнах є таке явище, як лобізм, просто там воно оформлене юридично, - Непогодін.