Автор книг та громадський діяч Маргарита Січкар в ефірі "Романенко Бесіди" з Юрієм Романенком розповіла, якою має бути система освіти.

"У школі потрібно змінювати систему освіти однозначно. Докорінно. Ігрова, game-school повинна бути. Я приходжу в школу і мені цікаво. Це квест, це гра. Те, чого у нас з тобою не було. Хоча, мені пощастило з вчителями. У мене вчителі були якраз, які квести робили ще ого-го. Наступний момент, школа повинна розкрити таланти дитини, і показати батькам, які можуть їх не бачити, тому що працюють, тому що зайняті", - сказала Маргарита Січкар.

Вона зазначила, що школа повинна показати, що дитина талановита, і вона її бачить з такого боку.

"І тоді з'являється синергія між батьками і школою, тому що вони стають партнерами. І далі дитина що робить — вона реалізує. Уже стартапи в школі можна робити. Підприємництво і заробляти гроші. Ми вже знаємо, що діти вже заробляють з 12 років у всьому світі", - додала Січкар.

За її словами, тема блогерства на хайпі і треші є тимчасовим явищем і скоро пройде. При цьому, з'являться блогери, які будуть фахівцями в певній сфері.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський придумав, як оздоровити українців: почне з дітей.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Міністерство охорони здоров'я змінило правила в дитячих таборах: без батьків і іграшок.