Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лібертаріанець, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, чому хаос важливий. За його словами, тільки в хаосі людина може реалізуватися.

«Порядок завжди змінюється на хаос. Найгірше становище для суспільства – це порядок. Порядок – це на цвинтарі. А хаос – це енергія і в цьому хаосі, якщо ви створюєте свій маленький порядок, то ви завжди заробляєте гроші. Тому треба дивитися на світ, коли відбуваються зміни і прийшов хаос», - зазначив Балашов.

За словами експерта, умовний хаос завжди дає можливості і альтернативні способи реалізації. Як він зазначив, людині, яка потрапила в хаос, варто зрозуміти і усвідомити, де його місце в цьому хаосі, адже ця людина зможе встановити порядок в цьому хаосі, що і дасть йому розвиток в тій чи іншій сфері.

«Навіть якщо ми на президентів подивимося – вони завжди програють через те, що не розібралися в хаосі. Для Кравчука хаос – йому парламент не підкорявся. Злітає. Кучма краще пристосувався, але прийшов потім безлад, а Ющенко прийшов з іншим порядком. Чому Зеленський переміг Порошенка? Він уже був не телевізійним персонажем, він був більше в соцмережах, він уже був прикольний, тому що в хаосі треба привернути увагу публіки», - підкреслив Балашов.

Як зазначив Балашов, якщо людина, наприклад, в бізнесі або в соціумі, може привернути увагу, то вона вже точно досягне успіху, тому що якимось чином людина вже впоралася з невизначеністю і хаосом, і вже може керувати процесом.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Балашова, що Путіну вигідний Лукашенко.

Раніше на Знай.ua Балашов заявив, що Україна повинна створити лібертаріанські умови