Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, генерал-майор Сергій Кривонос прокоментував ситуацію з підборами у учасниць військового параду.

"Мені щиро шкода дівчат. Навіщо їх так калічити. Ходити на підборах стройовим кроком неможливо. Можливо, тільки толку немає. Починаючи від підняття ноги, а не дай ог одна спіткнеться, одна падає — падають всі. Я не кажу ще про наслідки парадів — опущення нирок, майбутні проблеми з меніском, а за рахунок підбора — хребтом і тазом", - сказав Сергій Кривонос.

Він зазначив, що потрібно провести медогляд чоловіків з президентського полку після 2-3 парадів, а не тільки дівчат, які марширують на підборах.

"Плюс звичайно є — кожна схудне мінімум на 4-6 кг. Ну і важливий інформаційний аспект: жінки, дівчатка, дівчата на цій війні. Від медиків, снайперів, командирів підрозділів. Воюють вони не на підборах, не в спідницях і не тільки в штабах. Реально в боях, крові і бруді... Парад святкування 30-річчя дня Незалежності в країні, в якій війна йде 8-й рік — це повинно бути професійно і підготовлено ідеально", - додав Кривонос.

За його словами, такі паради повинні демонструвати міць і силу, а не красу, тому не потрібно калічити дівчат, а потрібно видати їм відповідну форму.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

"Фізику не обдуриш. Методику не обдуриш — порушена методика підготовки навчання руху стройовим кроком. У книжках прописані підготовчі етапи — методика стройової підготовки полковника Апакідзе в українській редакції. Аналізуючи побачене — її немає!", - підкреслив Сергій Кривонос.

Як повідомляв Знай.ua, Олена Кондратюк "розбомбила" Міноборони за підбори на параді: за "лютий треш" — розслідування і повстання українців.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що красуня-захисниця України Оля назвала головне — чому не можна здаватися: втратила ногу, але не дух.