Депутат Галина Янченко у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» розповіла про міжнародну політику України. За її словами, міжнародна політика Зеленського відрізняється від міжнародної політики, що була при Порошенку.

«Глобального розвороту у бік Сходу не буде. Я думаю, що Україні треба трішечки міняти підхід. Ми бачимо, що дипломатичний підхід дещо змінився, тобто зовнішні політики Порошенка та Зеленського будуються на різних цінностях і принципах», - зазначила Янченко.

На думку Янченко, Порошенко дуже сильно висвітлював усі дії щодо зовнішньої політики і подавав незначні події як здобутки.

«У політиці Зеленського вже є більше прагматизму. Серед задач, які ставляться у міжнародних політичних візитах, є меморандуми та домовленості про взаємні інвестиційні проєкти. У міжнародній дипломатії спочатку говорять гроші, а потім вже якісь цінності», - підкреслила Янченко.

За словами гостя програми, нинішня влада могла б ще активніше вести міжнародну політику, створюючи кращі умови для процвітання. На думку Янченко, якби в Україні працювали західні підприємства, то Захід би більш охоче захищав наші інтереси.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романенко заявив, що США зробили Німеччині поступку у вигляді Північного потоку-2.

Також Знай.ua повідомляв, що Чалий заявив, що США примусили Україну відмовитися від ядерної зброї.