Днями народний депутат від партії «Голос» Ольга Стефанішина написала заяву про вихід з лав політсили на клаптику туалетного паперу.

Ситуацію коментує політолог Дмитро Левус у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

Він звернув увагу на те, що під підписом стоїть прізвище Стефаніна, а не Стефанішина. Левус допускає, що цю заяву міг написати хтось інший, але в будь-якому випадку за згодою депутата – і це вже не має жодного значення.

«Українська політика все-таки яскрава і неординарна. Тому що навіть ось ця ситуація... З одного боку, це символізм. Тобто я пишу на туалетному папері, дивіться, це означає моє ставлення – тобто людина демонструє. З іншого боку, це відразу ж дало багато приводів для жартів», - каже експерт.

Левус нагадав, що деякі жартували, що Кіра Рудик зібрала всіх на з'їзд і нікому не дала папір, щоб ніхто не вийшов з «Голосу», тому заяви довелося писати на всьому, що опиниться під рукою.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Показати ще

«Всі ось ці жарти – це жарти не професійних політтехнологів. Це все те, що народжується в глибині народній. І це добре, з одного боку. З іншого боку, шкода, що ми живемо в цю епоху. В епоху, коли партійне будівництво в Україні не закінчене. Досі партійне будівництво триває», - резюмував політолог.

Як повідомляв Знай.uа, Атаманюк заявив, що влада шукає винних в проблемах, але нічого не робить.

Також Знай.uа писав, що Друзенко розкритикував сучасну модель українізації.