Політолог Тарас Загородній у своєму блозі «Тарас Загородній говорить» прокоментував зустріч президента США Джо Байдена з білоруською опозиціонеркою Світланою Тихановською і пояснив, чому це показує реальне ставлення американців до України.

Він розповів, що президент США Джо Байден зустрівся з лідером білоруської опозиції Світланою Тихановською, при тому, що раніше він заявляв, що у нього зовсім немає часу на зустріч з президентом України через щільний графік і що вони дуже зайняті своєю країною.

«Тихановська їздить по всьому світу, як визнаний президент Білорусі, як вона заявляє, що виграв вибори. Виявляється, Байден знайшов аж 15 хвилин часу, щоб все-таки зустрітися з Тихановською і підтримати демократію, як вони на словах це роблять. І при цьому Зеленському як легітимному главі держави, як людині, яка очолює найбільшу країну в Європі, яка воює з РФ, виділили достатньо хитрувато час на 30 серпня, для того щоб щось пообіцяти», - говорить Загородній.

При цьому, зазначає політолог, Байден рамочно домовився про угоду і фактично кидає нас під грізні мантри про те, як вони не люблять Росію.

«Тут американців можна зрозуміти: вони дорослі люди і хочуть все-таки слідувати своїм інтересам національним, і всі ці мантри про те, як вони не люблять РФ, залишаються мантрами», - заявив Загородній.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк заявив, що влада шукає винних в проблемах, але нічого не робить.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк розкритикував рішення США щодо свого представника на Кримській платформі.