Про це він розповів у програмі «Толкова розмова» Олексія Толкачова.

Після цього він прибув в Росію і серйозно налякав владу.

«Прокремлівський рух «Наші» було створено саме після того, як ми заявили, що створюємо молодіжний рух «Пора» в Росії. Пам'ятаю, була конференція в Москві, на пресконференції був Вася Якименко, який в подальшому очолив це все. Він думав, що я українець і приїхав з Помаранчевою революцією. Він дуже здивувався, дізнавшись, що я росіянин. Прямо така реакція була: всіх розстріляти і знищити, така зараза нам не потрібна! Переляк Кремля був дуже сильний», - говорить він.

Хоча в той час нічого не віщувало ніяких змін, Кремль був наляканий, каже Сідельніков. З тих пір правлячий режим змужнів і зміцнів.

«Режим став сильнішим. З одного боку, у режиму відмовили гальма повністю. У них відбулася відмова правового поля, в першу чергу. Я б сказав, що це сталося не у 2005 році, а у 2012, коли третій термін Путіна пішов. З цього моменту Кремль не те що себе дискредитував на міжнародній арені, але він як загарбник влади в країні. За великим рахунком, вони нелегально перебувають на своїх посадах всі ці роки. Після 2007 року я поїхав до Лондона і, на жаль, всі мої прогнози збулися. З кожним роком ситуація в країні ставала все гірше і гірше», - зазначає опозиціонер.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ексдипломат Андрій Теліженко, як зіпсувалися його стосунки з Америкою і українською владою одночасно.

Також Знай.ua повідомляв розповідь Золотухіна, чому українські спецслужби не змогли протидіяти російським.