Свою думку експерт висловив у програмі «Прогноз» на каналі «Знай 24».

«Як я розумію, в оточенні президента зараз триває дискусія про другий термін. Але якщо Володимир Олександрович не перезавантажиться цієї осені, то в нього залишиться дуже вузький коридор для маневру. Цей коридор називається – 2022 рік. У 2023 році вже не буде сенсу влаштовувати дострокові перевибори. Точніше, вони можуть статися, але тоді змоделювати ситуацію з огляду на всі ризики буде вкрай важко. При цьому Зеленський у жодному разі не повторить долю Порошенка. Все ж таки Петро Олексійович знаменував собою закінчення цілої епохи, а зараз так уже не вийде», - вважає політолог.

Наразі, на його думку, Зеленський на перевиборах легко здобув би перемогу.

«Немає в Україні такого політика, який у нинішній ситуації міг би обійти його. Ні Порошенко, ні Тимошенко, ні Бойко зараз для Зеленського не є суперниками. Хто ще лишається? Смешко? Тягнибок? Інших варіантів поки що немає», - каже Руслан Бізяєв.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він наголосив на інтересі країн НАТО до українських військових технологій, але додав, що цього недостатньо для прийняття в альянс.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, Україні знадобляться нові аукціони ОВДП, щоб закрити діри, що залишилися в державному бюджеті.