Про це вона сказала у програмі “Особистість” з Сергієм Дойком.

“Є універсальна порада для виборців. Сьогодні гугл вам на допомогу. Бо колись раніше була ера телебачення та газет — щось вийшло, забули, прибрали, і тільки в якусь бібліотеку можна було піти, підшивки підняти. Щоб подивитися, а як же ця людина поводилася і які результати вона мала, що вона заявляла. Через багато років. То сьогодні нічого цього не треба робити. Практично кожна людина має інтернет. І це не завдає значних труднощів. Коли починаються передвиборчі кампанії, я звертаюся до всіх українців, які голосуватимуть: будь ласка, друзі, не полінуйтеся, тому що від цього дійсно залежить ваше майбутнє, візьміть і прогугліть людину”, - сказала Олеся Бацман.

Вона зазначила, що виборцю варто подивитися, що це за людина, які вона давала обіцянки і в яких партіях вона була раніше.

“Кого він любив, кого ненавидів. І на основі цього вже ухвалюйте рішення. Тому що люди не змінюються. Якщо ця людина, як Колобок, змінила всі можливі партії, завжди прибиваючись до влади, обіцяла, але не виконуючи, вже була замішана в якихось корупційних скандалах — звичайно ж, можна зробити висновок, що вона не змінилася. І зараз вона буде такою самою. Навіть якщо до неї приїхали нові політтехнологи, навчили її краще говорити, правильно її одягли і дали їй правильний порядок денний. Правильно світло поставили”, – додала Бацман.

Як повідомляв Знай.ua, Василь Мокан розповів, чи можна зменшити кількість нардепів до 300.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Окрім цього Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук розповіла, що потрібно для боротьби з олігархатом.