Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» на каналі «Знай 24» з ведучою Вікторією Панченко.

«Якщо подивитися на світову геополітичну ситуацію з погляду клімату, то глобальне потепління – це не так уже й погано. Проте до глобального потепління дуже далеко, бо сторони не домовилися. Саміт G20 - це про трильйон дерев, про посилену вакцинацію, про 15% податку на бігтех-компанії? Не зовсім, а саміт G20 - це про те, як світовій економіці вибратися з економічної кризи, яка спричинена зокрема й пандемією», - повідомив він.

Бізяєв сказав, що дефіцит бюджету США цього року планується на рівні 14%, і це досить серйозний дефіцит бюджету. А наступні 10 років дефіцит бюджету США, підтвердив він, розраховується на рівні 4,2%. МВФ у своїх методичках вважає, якщо дефіцит бюджету в країні більш ніж 3,5%, наголосив він, то ця економіка не є ефективною. Якщо звернути увагу, то всі дефіцити бюджету в Україні, наголосив він, вишиковуються максимум під 3,5%.

«Політика кількісного пом'якшення зазнала краху. Різкий перехід на зелену енергетику, як на основний вид відновлюваних джерел енергії для майбутнього технологічного устрою в найближчому майбутньому, – не можливий. Це розуміють і в Європі, прорахувавши вартість переходу на зелену енергетику, схопилися за голову. Тому що відновлювана енергетика штука хороша, але збиткова та дотаційна», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Ігор Рейтерович заявив, що зустріч Нормандської четвірки організувати реально.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що аналітик зазначив, що лише тиск наших партнерів може змусити сісти Росію за стіл переговорів.