Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Я взагалі не знаю, чому у нас немає клепки на державне приватне партнерство. У нас тільки закони. Це в енергетиці, в інфраструктурі все одно потрібно робити. Ми думаємо в категоріях не вчора, а позавчора. Якщо ми будемо жити в позавчора, нам будуть тільки показувати, куди нам іти. А ми будемо за якісь там маленькі речі що здавати, здавати і здавати. Наприклад, американці скажуть: ми побудуємо у вас два маленьких атомні блоки за пільговим кредитуванням і з найкращими технологіями. Глазго – це сумний приклад того, що тема, яка для нас є реально образом майбутнього, взагалі в плані дискусій не присутня», - розповідає він.

Він підтвердив, що Росія системно заганяє Україну на велику енергетичну кризу. Молдова, яка купує газ у РФ, перебуває в дещо в іншій ситуації.

«Газова молдовська компанія насправді належить «Газпрому». А ще там 12 відсотків взагалі Придністров’я належить газовій компанії, в Молдові. Так начебто окупована територія, і тримає частку газової компанії. Це якби Донецьк тримав частину нашої залізниці. Вся схема торгівлі навколо постачання газу до Молдови цікава. Постачання газу на Придністров’я лягає на бюджет Молдови. І там нараховується борг, взаємозаліки, навколо цього теж багато чого існує. Тому Молдова для нас – це не зовсім приклад», - резюмував Клімкін.

Знай.ua повідомляв про те, що Ерфан Кудусов нагадав, що Росія не вперше окупувала Крим.

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про те, що Шеховцов розповів про зв'язки СРСР із вкрай правими силами у Німеччині.