Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube.

«Період переходу зі сплячого режиму на пробуджену свідомість називається трансформація особистості. Це процес, який схожий на постійне переродження, коли щось вмирає і на зміну народжується нове. Метафорично – це схоже на гусеницю, лялечку, метелика, а душа одна. Людина, що перетворюється всередині, змінюється і зовні. У трансформації є кілька етапів і не варто очікувати, коли вона закінчиться, а потрібно просто прийняти її та навчиться проживати ці стани», - розповіла Мусалян.

Мусалян сказала, що коли відбувається трансформація, то ви починаєте відчувати, що ваше життя ніби більше не має сенсу і ви тупцюєте на місці. Також, повідомила вона, що в деяких випадках починаються проблеми зі здоров'ям і це як знак того, що ваша душа більше не дає харчування тілу, вашій особистості. І таким чином сигналізує вам про те, наголосила вона, що необхідно щось міняти. У такий період у людини може з'являтися зайва вага, акцентувала вона, і депресивний стан.

«Зазвичай перед початком метаморфоз людина починає відчувати себе непотрібною, ніби все, що мало раніше сенс, перестає бути актуальним. Може виникнути бажання змінити професію, звільниться з попереднього місця роботи, змінити місце проживання. І нерідко початок трансформації може супроводжуватися завершенням відносин, шлюборозлучним процесом чи зрадою. У кожної людини це дуже індивідуальний сценарій», - резюмувала Мусалян.

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що зараз дуже важливий період, коли книга доль відкрита.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що її колега Надія Штабська надала рекомендації, як розрахувати свій персональний код.