Літотерапевт, таролог, фахівець у галузі астрології та езотерики Анастасія Казачок розповіла, чим відрізняється чорна магія від білої, та що за всі прохання до вищих сил доведеться платити.

Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Люди вважають, що якщо біла магія, то це завжди добре. І якщо вони пішли до церкви, вона гарна, то це обов'язково біла магія. А чорна магія у людей стосується до чогось дуже поганого, і це неправильно. Чорні сили дуже сильні, могутні і легко входять у контакти з людьми. А люди, як правило, вважаю, що для того, щоб віддати душу дияволу, треба служити якусь особливу чорну месу, але це не так», - розповіла Анастасія Казачок.

Таролог сказала, що не важливо, до яких сил ви звертаєтеся, просто люди повинні розуміти, що за це їм доведеться заплатити. І дуже часто потрібно бути готовим до того, вважає вона, що людина не потягне такої плати. Темні сили завжди допомагають швидко, повідомила вона, легко і людина жодного разу не напружується. Джон Леннон 1962 року в Гамбурзі зізнався, підкреслила вона, що продав душу дияволу.

«Після цього «Бітли» у 1962 році були на мегапопулярності, тому свій альбом він назвав «Євангеліє від Сатани», який присвячений угоді. І Джона Леннона було вбито рівно через 20 років. Це той факт, який говорить про те, що він уклав угоду на 20 років, що буде мегазнаменитий. І після закінчення терміну угоди настав час розплати. Люди часто щось просять і ніколи не знають, що доведеться віддати натомість», - резюмувала Анастасія Казачок.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.