Астролог Влад Росс розповів, що рік Тигра – це час масштабних подій, і в рік Тигра траплялися наймасштабніші війни.

Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз».

«Новий рік пов'язаний з Тигром, і у китайців вважалося, що народиться в рік Тигра – це дуже круто, а крутіше може бути, якщо ви народилися в рік Дракона. Китайці завжди мріяли народити дитину, а особливо хлопчика на рік Тигра. Тому що він тоді буде з могутнім характером та потужною енергетикою. І невипадково в рік Тигра траплялися наймасштабніші війни, які тільки можна придумати», - розповів Влад Росс.

Астролог сказав, що Тигр – агресивний, тому з Москви теж пертиме ця агресія дуже серйозним чином. Перша світова війна, повідомив він, розпочалася якраз на рік Тигра. А у 1938 році відбулася анексія Австрії, підкреслив він, саме у рік Тигра і таким чином розв'язалася Друга світова війна. Увесь час якісь нещастя чи катастрофи світового масштабу, вважає він, можуть траплятися саме у рік Тигра.

«Всесвітньовідома Карибська криза у жовтні 1962 року теж була у рік Тигра, і світ завис на секунду від катастрофи та термоядерної війни. І невипадково у рік Тигра 1986 року сталася Чорнобильська катастрофа. Тому 2022 рік може бути на межі термоядерної війни і найжахливіший цар, який сидить у Кремлі, може її розв'язати. Тому що він розуміє, що карлику з чорним обличчям залишилося жити рік чи максимум два», - резюмував Влад Росс.

Популярні новини зараз

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.