Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«15 місячна доба – це період повного Місяця, коли на початку сонячної доби у нас ще повний Місяць, а потім відбувається пік повного місяця. І дуже часто в цей час бувають затемнення, тому місячні затемнення бувають саме в повний місяць. Цей 15 місячний день може бути в Місяці, що росте і спадає, але в будь-якому випадку це небезпечний день», - розповіла Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки. А далі йде 16 гармонійний місячний день, повідомила вона, потім 17 радісний місячний день. Після цього триває особлива 18 місячна доба, підкреслила вона, тобто дзеркальний день. І це той час, коли світ показує, які ми, вважає вона, і як ми ставимося до інших людей.

«Якщо ви були хорошими хлопчиками або дівчатками, то 18-місячна доба буде для вас щасливим періодом. А якщо ви десь накосячили, то саме цього дня всі ваші косяки вилізуть. Слідом за 18 місячною добою відразу йде 19 місячна доба і їх символ павук. І насправді цей день може бути не таким вже й поганим, але його головна особливість у тому, чим більше людина метушиться у 19 місячну добу, тим гірше їй буде», - резюмувала Розалія Романова.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко пояснила, що січень створений для того, щоб люди перезавантажилися.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.