Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Наша Україна гідна, і може бути багатою та успішною, для цього у нас є потенціал. Але для того, щоб ми розвивалися, більше не варто сподіватися на уряд, а треба сподіватися кожному на себе і на свою силу. А щоб розбагатіти, треба діяти швидко, хитро і не зациклюватися на проблемах і боргах, і для цього потрібно відкривати фінансові канали. А для України ми зробимо експрес розклад на 2022 рік: звичайно, економіку України дуже підкосять віруси, люди відчуватимуть напругу, але медицина покращуватиметься. Український народ – це благословенні люди, нас дуже любить Бог, тому Україна ніколи не буде на колінах. Ми все одно добре житимемо, незважаючи ні на що», - наголосила Ганна У.

Медіум сказала, що енергетичної кризи Україна може уникнути, але виживуть найсильніші люди. Зараз йде так зване чищення планети, повідомила вона, і люди, які слабші духовно і в плані здоров'я, вони швидше загасатимуть і болітимуть. Тому людям, вважає вона, потрібно розвивати себе духовно і фізично, щоб ставати міцнішими і бути добрішими один до одного. Особливо потрібно звертати увагу на екологію планети, акцентувала вона, тому що у 2022 році всі теми, пов'язані з екологією, активно розвиватимуться і такий бізнес процвітатиме.

«Україна багата на наш чорнозем і врожайність, і у 2022 році будуть хороші врожаї, з цим не буде проблем. Головне, щоб у нас був хороший керівник, який би думав не лише про олігархів та багатих, а й про простих людей, і тоді буде все добре. За моїми відчуттями Україна вийде з кризи економіки, все буде в нас добре, незважаючи на труднощі, люди втримаються і все вийде. Єдине, що не треба витрачати свою енергію на конфлікти з рідними та близькими, а треба зосередитися на сім'ї, здоров'ї та зароблянні грошей. За розкладом від мене, йде сприятливий прогноз для України на 2022 рік», - резюмувала Ганна У.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.