Про це він розповів у своєму блозі.

«Після розголосу в соціальних мережах українська поліція більше не викликає мене на допит за запитом слідчого комітету РФ. На днях повідомив вам про ситуацію в якій слідчі одного з районних управлінь поліції Харкова викликали мене на допит, як свідка «нападів» на російське консульство у 2018 та 2019 роках», - зазначено у публікації.

Костянтин Немічев нагадав, що представники Росії вимагали від української поліції проведення з ним роз’яснювальної роботи, надання біографії та копії документів за акції під російським консульством.

«Ця історія викликала суспільний резонанс, який змусив співробітників з МВС зателефонувати мені та перепросити за непорозуміння. Українська поліція більше не чекає мене на допит за запитом СК РФ. Але цю історію я просто так не залишу, бо розумію, що подібне може стосуватися багатьох патріотів та громадських активістів. Зараз разом з командою депутатів готуємо запит в МВС щодо кількості таких викликів до поліції за запитом росіян. Скоро ми отримаємо дані про те, кого і коли поліцейські злили ворогу», - сказано у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, у Черкасах активісти та представники Нацкорпусу вийшли на акцію у підтримку жителів Казахстану.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Костянтин Немічев закликав Національну поліцію України не йти на повідку у РФ.