Про це він розповів у своєму блозі.

«Короткий синопсис:

1) Росія не нападе, вона атакує ваші нерви та іноземних інвесторів (які до цього аж ломилися в Україну);

2) нічого робити не будемо, готуватися не будемо, літом посадимо картоплю, восени набухаємося, весною Пасха – вона ж «День Победы» (чи все навпаки?);

3) замість підготовки до війни – треба вірити в Україну і Армію;

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

4) побудуємо найбільшу трасу (нову, паралельну існуючим?) Ужгород-Луганськ (навіщо, якщо Луганськ окупований і звільняти його ніхто з влади не збирається?)», - пише Андрій Білецький.

На думку Андрія Білецького, українська влада не хоче брати на себе відповідальність та готуватися до можливих негараздів із державою, тому просто ховає та ігнорує ці проблеми.

«Він ставить знак рівняння між підготовкою і панікою. Між панікою і підготовкою до випробувань насправді величезна різниця! Активна підготовка до відсічі, вирішення матеріальних проблем ЗСУ, реальне, а не профанічне, створення тероборони – значно більше заспокоїли б українців та інвесторів, ніж неадекватні ролики», - підкреслив Андрій Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, член Нацкорпусу Дмитро Кухарчук заявив, що після окупації Криму економіка РФ зазнала значних втрат.

Також Знай.ua повідомляв, що у Черкасах активісти та представники Нацкорпусу вийшли на акцію у підтримку жителів Казахстану.