Про це вона розповіла у програмі «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

Передусім таролог зазначає, що радить добре подумати перед тим, як замовляти приворот. «Приворожена людина втрачає свою волю, адже її прив'язують на енергетичному рівні. Вона стає сама на себе не схожу, бо це штучне кохання, а не справжнє», - підкреслює вона.

Тобто, констатує Ганна У. людина, яка хоче зробити приворот, повинна усвідомлювати, що після цього обов’язково будуть наслідки. За її словами, проведення такого обряду – гріх, його бере на себе той, хто його й замовляє. «І рано чи пізно за цей обряд доведеться платити цій людині або її дітям», - підкреслює медіум.

До того ж, зауважує вона, є маса інших методів посилення почуття кохання, сімейних стосунків, аби зробити їх чистішими, міцнішими і взагалі захистити родину. Натомість після привороту люди, які його замовляють, часто розчаровуються і отримують не те, що первинно хотіли. «Людина позбавлена волі стає агресивною, дратівливою, нервозною і починає хворіти по чоловічій частині або страждати на алкоголізм. В основному так відбувається, якщо приворот зроблений неправильно або він зроблений повторно», - пояснює Ганна У.

Окрім цього, додає таролог, існує обряд «присушування», який є легшим за приворот, але й дія його тримається коротший термін. Цей обряд, розповідає вона, можна проводити за допомогою різних способів та методів, але приворот так чи інакше діє сильніше. Тим не менш, зазначає гостя програми, приворот, по суті, є тією ж порчою, коли сутності з потойбіччя викликають у наш світ і прив’язують до людини. Вони же зі свого боку, розповідає Ганна У., навіюють людям думки про певний суб’єкт, а далі вона вже сама його жадає і хоче. До того ж, додає медіум, є душевні та сексуальні прив’язки, але люди мають бути у стосунках і краще, коли сексуальних, аби все спрацювало.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес заявила, що чорне каміння працює як абсорбент, воно вбирає у себе все погане.

Також Знай.ua писав про те, що Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.