Про це він розповів у новому випуску своєї програми «Осінній прогноз».

«Бідзіна Іванішвілі (колишній прем'єр-міністр Грузії, - ред.) то йде з політики, то повертається до неї і взагалі він такий щасливець за своєю долею. Він народився під королівським тридцятим градусом Водолія 18 лютого 1956 року. Тому дуже важливо народитись саме в королівський градус. Іванішвілі має королівський градус довічно, але у нього буде дуже складна та напружена політична ситуація навесні 2023 року. Тому що Сатурн раз на тридцять років з'єднується з Сонцем, а Сонце – це планета королів», - розповів Влад Росс.

Астролог сказав, що весна 2023 року – це той час, коли революція в Грузії може перемогти. І таким чином можуть бути якісь спонтанні ситуації, вважає він, аж до звільнення Саакашвілі. Токаєв за знаком зодіаку Телець, повідомив він, який нічого в принципі не вирішує, а за нього все вирішує Сі Цзіньпін. Тому Токаєв – це маріонетка, яка працює одразу на дві спецслужби, наголосив він, і водночас усіх задовольняє. Це людина, якій казахи ніколи не вибачать масових вбивств, заявив він, тому Токаєва просто зметуть з тієї позиції, на якій він перебуває.

«Всім було відомо, що Мурат Насиров та Аліна Кабаєва були коханцями. Але раптом у Кабаєвої завівся багатший коханець Путін, а всі ми знаємо як Путін усуває своїх суперників. Тому Мурата Насирова було викинуто з балкона працівниками спецслужб ФСБ. Тому що в його гороскопі самогубства не було і це людина, яка ніколи б не наклала на себе руки. Мурата Насирова ліквідували агенти спецслужб ФСБ, які підпорядковуються особисто Путіну, і це був його наказ», - резюмував Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.