Про це стало відомо з нової програми «Що далі» на каналі «Знай 24».

«Я категоричний противник того, щоб держава визначала, в яку сферу бізнесу треба підприємцю інвестувати. Я проти того, щоб визначати пріоритети галузей. Звичайно держава буде сама інвестувати туди, куди необхідно для забезпечення безпеки, для підтримки соціальної і для відновлення. Тому сама держава буде інвестувати, звичайно, в інфраструктуру, військово-промисловий комплекс, створення можливостей для агро і промислової безпеки, можливо, держава ще окремо буде підтримувати металургів, бо вони постраждали», - заявив футуролог.

Однак, Андрій Длігач сподівається, що на конкретній одній сфері держава не буде циклитися і створить такі ж можливості для відновлення будь-якої сфери.

«Фактично все постраждало в Україні. Якою буде майбутня модель української економіки, про це потрібно домовитися. В цьому поки що немає єдиного узгодження, в тому числі з командою президента», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, юрист Геннадій Друзенко пояснив, що жорстка військова цензура за наявності може завадити Україні.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що окупанти не залишають спроб форсувати Сіверський Донець.