Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

На думку журналіста, хороші росіяни також бувають і є, але проблема в тому, що іноді ми сприймаємо за них тих людей, які ними насправді не є. До того ж, зауважує він, поняття «хороший росіянин» доволі розмитий, адже громадянами росії є не тільки росіяни, а й представники інших народів, наприклад буряти. Тому, констатує гість програми, загалом усіх під одну гребінку брати погано, але він дає однозначно негативну відповідь на питання щодо видачі росіянам українських паспортів.

«Я би в кожному випадку підходив окремо. Давати громадянство одразу – це лише політичний крок. Я вважаю, що справді не потрібно отак просто роздавати: сьогодні сказав, що ти проти війни, а завтра чи навіть сьогодні ти вже маєш громадянство», - каже Андрій Куликов.

Зокрема, зауважує він, багато людей, які навіть виступають проти путіна, в українському питанні стоять або поруч із ним, або зовсім від нього не далеко, тобто підтримують псевдоісторичні міфи та загалом ідею окупації українських територій.

Журналіст також вважає, що немає жодного сенсу у переговорах із росією, якщо хіба не йдеться про гуманітарні коридори чи обмін полоненими. Принагідно він зауважує, що протягом 8 років Україна вела переговори саме з росією, з якою й так не було про що домовлятися, але відкидувала навіть пропозицію говорити з очільниками «ЛНДР». Тому телеведучий запитує, чи ці переговори не були для власного заспокоєння.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«Я вважаю, що з росіянами зараз, коли вони на силі, коли вони не відмовились від своєї україножерської ідеології, філософії, говорити немає жодного сенсу», - констатує Андрій Куликов.

До того ж, відзначає гість програми, не кожна війна насправді закінчується за столом переговорів, а деякі з них за ним починаються, наприклад, як Друга світова після радянсько-німецьких переговорів.

«Спершу капітуляція, потім переговори», - підкреслює Андрій Куликов.

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко заявив, що їм вдалося зібрати кошти на броньовані машини швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав про те, що латвійський посол розповів, наскільки можливим є напад росії на країни Балтії.