Про це він розповів у своєму блозі.

«Українському суспільству розчарування не загрожує, тому що українське суспільство і так завжди розчароване, тим не менш, Захід дає вже дуже багато. Ленд-ліз ще навіть не почався, тобто озброєння по ленд-лізу ще не дійшло», - зазначив Олексій Толкачов.

За словами експерта, вже зараз Україна окрім військової допомоги постійно отримує гуманітарну і фінансову, яка направлена на стабілізацію українського бюджету, без якої на 20-30 день війни можна було побачити катастрофічні наслідки.

«Треба не забувати про такі елементи, як розвіддані: у нас немає своїх супутників, тому усю оперативну інформацію про пересування ворога ми отримуємо від закордонних партнерів – це дуже значна підтримка», - сказав Олексій Толкачов.

На думку футуролога, деякі українці недооцінюють підтримку, яку Україна отримає від Заходу, про те насправді ця підтримка, що наразі ми отримуємо, є дуже колосальною та важливою для нас.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, чи поведеться Україна та Європа на російський шантаж.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Тарас Загородній пояснив, у чому перевага перевлаштування економіки на військові рейки.