Про це він розповів на своєму каналі «Правда Качури».

«Якщо вірити британським ЗМІ, то фавориткою є Ліз Трасс – це міністерка закордонних справ Британії. Вона має таку однозначну позицію щодо російської федерації, вона мені подобається. І нещодавно вона заявила, що вона піде по стопам Бориса Джонсона й буде найбільшим другом України. Будемо на це сподіватися. Але насправді, від того, хто прем’єр-міністр Британії, нічого не зміниться, тому що Британія є послідовним прихильником у підтримці України, військової допомоги, гуманітарної допомоги, фінансової допомоги», - повідомив Олександр Качура.

Народний депутат заявив, що Британія – це країна з міцними інституціями, і якщо є державна політика, то прем’єр-міністр уже не зможе на неї вплинути й кардинально змінити в інший бік. Нардеп зазначив, що Джонсон назавжди залишиться великим другом України.

«Є така інформація і в наших політичних колах, і в ЗМІ, що Бориса Джонсона можуть призначити Генсеком НАТО. І це зовсім вже може змінити позиції щодо України. Я сподіваюся, що, якщо це станеться, НАТО дійсно змінить свою позицію: із беззубої організації, яка не виконує фактично свої завдання з безпеки на європейському континенті, перетворитися на організацію, яка змінить хід історії», - зазначив Олександр Качура.

Нардеп додав, що, якщо Борис Джонсон очолить НАТО, то росії доведеться все ж таки «міняти підгузки».

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше Знай.ua писав, що в ОПУ пообіцяли зламати амбіції росіян щодо «референдумів» на окупованих територіях: «Москва сама не впевнена».

Також Знай.ua повідомляв, що російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню: «Проводять стрільби».