Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Мене останнім часом дуже цікавить, що про нас говорять не тільки в європейських чи американських виданнях, але й чи усвідомили носії російської культури, російського світу чи «руського миру», наскільки вони оцінюють те, що відбувається. Бо відбувається, насправді, унікальна річ», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, наразі українці проявляють свою сутність, свою волю, свою ідентичність. Окрім того, як наголосив Олександр Новохатський, сутність українського народу зараз проявляється красиво, під час війни стало особливо зрозуміло, наскільки вона потужна, самодостатня й впливова, що її помітили навіть у найбільш віддалених куточках світу.

«Чи помітили її (українську сутність – Ред.), чи помітили оці зміни, оцю потужність в російських болотах? У мене таке враження, що ні, не помітили», - додав Олександр Новохатський.

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович відповів на нові фантазії росіян, як мобілізація змінить ситуацію на фронті: «Так, це ескалація, вона й доб'є путіна».

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що росіяни не оцінили приколів путіна про мобілізацію, а квитків для втечі з країни не залишилося: «Імпічмент президенту».