Про це він розповів на своєму каналі.

«Очевидно, що на фронті просто дефіцит дронів і спостережних, і дронів-камікадзе, яких завгодно дронів у нас просто дефіцит. Тобто треба просто хапатися за кожного виробника, фінансувати його, щоб тільки у нас на фронті було якнайбільше дронів, щоб якнайменше гинули люди», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, в Україні особливо необхідно зараз зосередитися на тих виробниках, чиї товари та послуги можуть допомогти перемогти окупантів якнайшвидше. При цьому не можна перешкоджати діяльності цих підприємців, які, наприклад, виробляють дрони чи автомобілі для армії, оскільки їхня діяльність зараз дуже важлива.

«Я подивився бюджет на 2023 рік, але там взагалі немає грошей, не передбачено грошей на виробництво нових озброєнь. Тобто просто до бюджету вже закладено, що наступного року нових озброєнь ми не вироблятимемо», - заявив Павло Себастьянович.

Як писав раніше Знай.ua, Україна дуже легко здобуде перемогу, друг Сергія Притули розповів про таємний нюанс нашої країни: «Вони мають більший доступ».

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, що було б справедливою відплатою для росіян.