Про це він розповів у програмі «Мемасік».

«путін вистрілив собі в ногу, тому що насправді дестабілізація ситуації всередині буде на тлі закручування гайок. А тепер ще треба буде боротися із внутрішнім несприйняттям того, що робить путін», - переконаний Юрій Подорожній.

Водночас він зазначає, що сьогодні росіяни протестують не стільки через те, що їх посилають на війну проти країни, на яку вони ж самі і напали, скільки через те, що програють на фронті. Експерт підкреслює, що росіяни дійсно програють і це вже відчувають всі, саме із цим і пов’язане рішення оголосити мобілізацію.

«У нас одразу після широкомасштабного наступу з’явився мем «Як в армії служити, то всі хворі, а як на війну йти – всі здорові». І в цьому, напевно, психологічна відмінність війни для українців і для росіян. От їм – «натисну на решітку», а для нас – це ти мусиш піти і захищати Батьківщину. І це дуже важлива відмінність, яка завершиться для росіян великою трагедією», - підкреслює Юрій Подорожній.

А з цієї мобілізації, переконаний він, у росії виграють тільки працівники воєнкоматів і медичних комісій, тому що люди масово будуть відкуповуватися від армії.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен повідомив, яка доля чекає на росіян після мобілізації.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як будувалися Україна та росія після розвалу Радянського Союзу.