Про це вона розповіла на каналі Прогноз.

«Вони невдоволені. Дуже невдоволені, тим, що путін, виявляється, надурив їх. Дуже емоційне сприйняття мобілізації. Ясна річ, оченята розплющуються потихеньку і, дивіться, - завіса з очей падає. Люди розуміють, що біда прийшла у їхню сім’ю, що це тепер їх стосується. І що вони починають робити? Заколот. Агресувати. Я бачу мітинги… Юрби людей, які проти військового стану, які намагаються достукатися до верхівки… Будуть підпали, спроби підірвати, зруйнувати. Отже, кремль, чекайте, вже скоро», - зазначила Марія Тиха.

За словами відьми, горіти кремлю вже у жовтні 2022 року. Крім цього, Марія Тиха не виключає й замахів на путіна. Бо брехливий образ величної розумної людини, яка справедливо керує велетенською країною, нарешті, зруйнований в очах росіян.

«До кінця 2022 року путіна не скинуть, але спроби замахів на його життя чекайте. Тому що і його (ред. - путіна) найближче середовище відрікається від нього. Замовний замах буде. А у 2023 році заколоту в самому кремлі не буде, але буде навколо нього» - зазначила Марія Тиха.

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як росіяни відреагували на мобілізацію.

Популярні новини зараз

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Гавриш розповів, що сьогодні починається новий етап російсько-української війни.