Про це він розповів на своєму каналі.

«Понад 50 депутатів теж уже виявили бажання, написали заяви на вступ до нашого міжфракційного об’єднання. Це буде така платформа, парламентська платформа. Парламент – це завжди було місце для дискусій і місце максимальної мобілізації політичних еліт. І я хотів би, щоб ми стали такою платформою між Офісом президента, парламентом, правоохоронними органами й також нашими міжнародними партнерами», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, метою міжфракційного об’єднання «Трибунал для російських агресорів» є, насамперед, напрацювання механізму створення спеціального трибуналу. Олександр Качура наголосив, що для цього нібито є Міжнародний кримінальний суд, однак він не дає можливості притягнути всіх винних до відповідальності.

«Він (Міжнародний кримінальний суд – Ред.) не дає можливості притягнути до відповідальності тих, хто давав наказ безпосередньо й розпочинав повномасштабне вторгнення, хто давав наказ знищувати українців, вчиняти геноцид», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, в Міноборони розповіли, як відбувається підготовка до зимового сезону для ЗСУ: дефіцит форми пообіцяли прибрати.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Соловйов закликав розстріляти військкомів: паніка серед пропагандистів ще ніколи не була такою.