Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

Передусім експерт зазначає, що Лавров доволі легковажно поставився до законодавства у своїй заяві. Як він пояснює, згідно із законодавством рф референдуми не створюють юридичних наслідків щодо обов’язкового приєднання території, її анексії, окупації. Для цього, повідомляє експерт, має бути рішення Держдуми, Федеральних зборів і рішення, яке підпише російський президент.

«Питання в тому, що їм навіть тут начхати на законні процедури, вони знають, що вони хочуть зробити. Ця крадіжка української території, яку вони намагаються здійснити, цей розбій, важке порушення українського права, з якого боку не підійди, звичайно, викликає обурення світу», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Зокрема, розповідає він, йдеться про чергові санкції, а держсекретар США Блінкен і зовсім заявив, що передана Україні американська та інша зброя може застосовуватися по окупованих територіях. Отже, констатує експерт, ніхто не визнає ці псевдореферендуми.

«Що стосується 12 мільярдів – це ж не кінець. На війні і гроші важливі, і тил важливий, і забезпечення важливе. Коли ми говоримо про війну на виснаження зокрема, якраз у нас, у України тил виглядає краще, це Захід, він стабільний», - зазначає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура повідомив, що ще чекає на український народ під час війни.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чи новий уряд Італії допомагатиме Україні.