Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Як зазначає гість програми, головне, що свої кордони для росіян закрили країни Балтії, бо до тієї ж Німеччини, яка начебто приймає тих, хто тікає від мобілізації, треба ще потрапити. Проте, констатує він, свої кордони закрили країни Балтії, Польща, літаки не літають, росіянам складно потрапити до Європи, хіба через інші ще більш віддалені країни.

«Тобто дуже багато логістичних питань. Це, звісно, ​​удар все одно буде. А країни Балтії та Польща не пускають зі зрозумілих причин і з точки зору безпеки в тому числі», - констатує Тарас Загородній.

Принагідно експерт згадує про Радянський Союз, у якому була можлива і перебудова, і якісь вимоги зміни курсу саме через те, що нікого закордон не випускали. Тобто, пояснює він, у СРСР була інтелігенція, вчені, які готові були б виїхати на Захід, але вони не могли цього зробити, їм доводилося залишатися в країні та створювати цей рух, запит на демократизацію.

«Тому вони забороняють і правильно роблять, що забороняють. Це створює казан незадоволених усередині країни, які не можуть виїхати. А тут уже аналогії із Радянським Союзом», - наголошує Тарас Загородній.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, що кремль розпочав війну з нерозумінням можливостей та настроїв у росії.

Також Знай.ua писав про те, що Качура повідомив, що українська армія поступово звільнить усі окуповані ворогом території.