Про це він розповів на своєму каналі.

«Давайте уявімо страшну ситуацію, що, припустимо, росія і путін завдали все-таки ядерного удару. Що буде, якщо буде завдано ядерного удару? Розумієте, це означатиме одну просту річ – ядерний удар завдали росіяни, ядерну війну розв'язали росіяни, кінець світу викликаний росіянами», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, після розв'язаної ядерної війни кінець світу не настане. Михайло Шейтельман підкреслив, що росія, можливо, скине ядерну бомбу, можливо, НАТО відповість тим самим і знищить військовий потенціал росії, можуть загинути мільйони людей, але при цьому життя у світі продовжиться.

«Як будуть ставитися до росіян у світі, де росіяни влаштували тотальну ядерну війну? До росіян погано будуть ставитися 100 років мінімум, може, 200, може, 500, а може завжди. І ось тоді, якщо ядерного удару першими завдадуть росіяни, росія, то росіяни, не росія вже і не путін, стануть ізгоями», - заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, які міста можуть бути у небезпеці: стало відомо, куди кинуть перші партії путінських мобіків.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Данилов розповів українцям, як вижити при ядерній атаці: «Нас зупинити не може ніхто».