Про це він розповів у програмі «Дипломатична кухня Трюхана».

«У них (у росії – Ред.) є всі ці координати, бо Україна є відкритою, публічною країною, і ми мали у відкритому доступі координати й положення підстанцій, усіх високовольтних мереж. Тому, якщо вони (росіяни – Ред.) готувалися, вони цю інформацію взяли витягли й використали. У них координати є. І тут треба готуватися, мати резервні потужності», - повідомив Станіслав Ігнатьєв.

За словами науковця, міська влада повинна подбати про те, щоб у лікарнях, дитячих садочках, школах були запасні генератори, оскільки неможливо передбачити, куди окупанти вдарять наступного разу. Станіслав Ігнатьєв наголосив, що опалювальний сезон уже дуже скоро наступить, і тут об’єкти критичної інфраструктури відіграють критично важливу роль для України.

«Мабуть, якщо вони (росіяни – Ред.) мають постійні програші на полі бою в реальній війні, то вони використовують гібридні інструменти, і першу чергу «кошмарять» цивільне населення України», - заявив Станіслав Ігнатьєв.

Як писав раніше Знай.ua, через борги за комуналку заберуть майно: хто може залишитися ні з чим.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що «Нова пошта» знову оголосила про раптове підвищення цін за доставку: чим компанія обґрунтувала подорожчання цього разу.