Про це він розповів на своєму каналі.

«Внутрішня перемога України має відбутися на низці фронтів: це й інституційний фронт, це економічний фронт, це енергетичний фронт, це відновлення справедливості, прав і свобод», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, що стосується зовнішнього фронту, то для перемоги над ворогом нам необхідно пройти низку етапів. Як зазначив Святослав Дубина, перший важливий етап – це відновлення України у межах 1991 року, тобто деокупація всіх територій. Другий етап – це покарання росії, щоб вона не становила загрози для світу.

«Росія зараз уособлює імперію зла і саме ось те непокаране зло, яке переродилося в особі путіна та всіх громадян російської федерації. Ми бачимо, що ідеї великоруського шовінізму бродили як до розпаду Радянського Союзу, так і в умах більшості громадян росії зараз», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, політичний філософ Володимир Лупацій пояснив, чому російська доктрина вже не працює у сучасному світі.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів про ситуацію росіян на фронті: «Вони звузили спробу прориву».